dilluns, 28 de març del 2016

Els rius secrets d'Oleum a Vinaixa

Encara no ets del Club de la Boira? Fes clic AQUÍ per inscriure't, és gratuït!

Els rius secrets d'Oleum a Vinaixa

Dissabte 09/04/2016
Caminada (10 quilòmetres) + visita cultural + visita a un molí d'oli + tast d'oli gourmet sensorial i gustatiu + avituallament 

Places limitades a 30 persones

Preu: 20€

menors de 12 anys gratuït

INSCRIPCIONS AQUÍ


El proper dissabte 9 d'abril et proposem una caminada 100% garriguenca amb ermites, paisatges únics, construccions de pedra seca centenàries, visites singulars i una Oleum Experience! Visitarem el molí d'oli Oleum Flumen. Una oportunitat única i exclusiva que ens concedeix el propietari d'aquest projecte, en Martí Terés, també conegut com l'alquimista de l'oli, a tots els membres del Club de la Boira. Descobrirem com es produeixen els olis que s'utilitzen a les cuines i les taules dels millors restaurants del món!

No només farem una visita guiada per la seva finca, sinó que tindrem l'oportunitat de fer un tast sensorial i gustatiu d'aquest autèntic or líquid que ens prepararan al mateix molí, a pocs quilòmetres de Vinaixa, les Garrigues. No et perdis aquesta oportunitat!




Programa del dia 09/04/2016:
Enviarem un planning més detallat als inscrits de l'activitat. 

9:00 h - Trobada a una localització prop de Vinaixa.  
9:30 h - Inici de la caminada amb un avituallament.
13:00h - Arribada al final de l'activitat (que és el mateix punt inicial). 

INSCRIPCIONS



COL·LABORACIÓ ESPECIAL DE TORRONS FÈLIX


diumenge, 20 de març del 2016

El Mirador de la Plana i l'Urgell - Fotos


Els amics del Club de la Boira han descobert de la mà de Gabriel Balcells els racons històrics dels voltants d'Almenara Alta.


A les 09.30 h del matí tot i la pluja que ha acompanyat els caminadors durant les primeres hores de l'activitat, s'ha iniciat la primera caminada organitzada pel Club d'amics de la Boira per la zona propera al Pilar d'Almenara.

Una vintena de caminadors han gaudit d'un paisatge típicament de secà amb unes vistes, un pel enterbolides per la pluja, del Pla d'Urgell i l'Urgell. El guia de la ruta, Gabriel Balcells, propietari de Cal Canela ha acompanyat els participants a descobrir uns búnquers de la guerra civil, el vistós Pilar d'Almenara i una necròpolis de prop de 2.800 anys d'antiguitat, la qual el mateix guia va descobrir durant els anys 70 amb el seu pare.

Durant la parada a la necròpolis, l'organització ha ofert un avituallament amb productes de proximitat, com un assortiment de torrons de Cal Fèlix d'Agramunt, pa amb oli del molí d'Oleum Flumen de Vinaixa i xocolata de l'Aynouse també d'Agramunt.

L'organització dels amics de la Boira ha aprofitat per introduir la data de la seva propera caminada el dia 9 d'abril prop de Vinaixa.

dimecres, 9 de març del 2016

El mirador de la plana i l'Urgell

Encara no ets del Club de la Boira? Fes clic AQUÍ per inscriure't, és gratuït!

El mirador de la plana i l'Urgell

dissabte 19/03/2016
Caminada (9 quilòmetres) + visita cultural + avituallament 

Places limitades a 50 persones

Preu: 8€

INSCRIPCIONS AQUÍ


El pròxim dissabte dia 19 de març hem preparat una caminada guiada pel mirador de la plana de Lleida i de l'Urgell.


Us proposem passar un matí cultural, esportiu i gastronòmic on tot caminant anirem descobrint construccions recents de la Guerra Civil, fortaleses antigues de més de 1.000 anys d'història i necròpolis de prop de 2.800 anys d'antiguitat! Aquestes construccions han perdurat el pas del temps i ara les visitarem amb Gabriel Balcells, fill d'Almenara Alta i propietari de Cal Canela, ell ens guiarà i ens explicarà els diferents elements que ens anirem trobant, sempre des de les altures i gaudint d'un paisatge únic de la plana i de l'Urgell.



Planning del dia 19/03/2016:
Enviarem un planning més detallat als inscrits a l'activitat. 

9:00 h - Trobada a una localització d'Almenara Alta, coca i cafè.  
9:30 h - Inici de la caminada amb 1 avituallament líquid i 1 altre avituallament sòlid
12:30h - Arribada al punt d'inici i final de l'activitat. 

INSCRIPCIONS




COL.LABORACIÓ ESPECIAL DE TORRONS FÉLIX







El mirador de la plana i l'Urgell

Ja estem ultimant la propera activitat del Club dels Amics de la Boira! 

Estem planejant una activitat cultural, esportiva i també gastronòmica per una de les serres més altes i més properes a la plana de Lleida. Només pels membres del Club dels Amics de la Boira. 

Encara no ets membre del Club dels Amics de la Boira? Fes clic AQUÍ 

Estigueu atents, aviat obrirem inscripcions amb places limitades a 50 persones!